Behandelingen

Gelnagels

Mooie verzorgde nagels zijn een sieraad en het visitekaartje van je persoonlijkheid. Het geeft je een goed gevoel gelnagels te hebben en je denkt meteen : waarom was ik er niet eerder aan begonnen?

Gelnagels zijn sterk en duurzaam ideaal voor mensen met broze, dunne en splijtende nagels. Ook voor nagelbijters is het de perfecte oplossing. Je kan je nagels laten verlengen met tips of sjablonen, maar het kan evengoed op je eigen nagels geplaatst worden. In deze verzorging zit ook een manicure inbegrepen. Je kan kiezen voor een naturel look, een french manicure of ook het witte boordje genoemd, een colorgel, met of zonder fantasie en zoveel meer. Voorbeelden kan je vinden in mijn GALERIJ.Voor nog meer fantasies kan je ook nog terecht op mijn facebookpagina: www.facebook.com/farahsbeauty

 

Shellac

Wat is shellac? Shellac is een nieuwe soort nagellak die langer blijft dan een traditionele nagellak. Het voordeel is dat shellac direct droog is zodat je na je behandeling geen uren meer hoeft te wachten tot het product volledig uitgehard is. Deze nagellak blijft ongeveer 2 weken mooi. Shellac is het ideale product voor sterke nagels. Indien je broze, zwakke nagels hebt kan je beter gelnagels laten plaatsen. Er is keuze uit verschillende toffe kleurtjes.

 

Manicure

Dit is de basis voor nagelverzorging, hierbij geven we de nagels een mooie verzorgde naturelle look. De nagels worden mooi gevijld op gevraagde lengte en vorm. De nagelriemen worden weggeknipt, hierdoor oogt de nagelplaat langer. Bovenop de nagels polieren we, zodat de nagelplaat egaal wordt en blinkt. De handen masseren we daarna in met een voedende handlotion waarvan je kan kiezen uit verschillende frisse geuren. Eindigen doen we met een verstevigende nagellak. In de luxe manicure worden de handen gepeeld en een handmasker aangebracht, voor een diepe, intensieve hydratatie van handen. Eventueel kunnen de nagels achteraf nog gelakt worden in een leuke kleur naar keuze.

 

Pedicure

Een ontspannende voetverzorging verlicht de voeten en geeft je een proper gevoel als je hier buitengaat. Na een lekker warm voetbad worden de voeten gereinigd, velletjes geknipt, teennagels geknipt en gefreesd. Vervolgens worden eeltplekken en likdoorns verwijderd. Eindigend met een ontspannende massage met verfrissende voetlotion met munt in. Ook shellac en gelnagels zijn populair op de teennagels, het is makkelijk 6 weken houdbaar en er zit altijd een pedicureverzorging bij inbegrepen.

 

Gelaatsverzorging

Heb je stress of zin in pure ontspanning? Dan is een gelaatsverzorging het antwoord! De verzorging bestaat telkens uit een reiniging, analyse van de huid, epileren van de wenkbrauwen, dieptereiniging, vapozone en comedonen uitduwen, ontspannende massage, masker en tenslotte nog een dag of nachtcreme. Deze behandelingen zijn aangepast voor ieder huidtype.

 

Ontharen met hars en was

Alle ontharingen gebeuren met hars en was voor de meest gevoelige huiden. Dit zijn de volgende epilaties die we doen: wenkbrauwen, bovenlip, kin, wangen, onderbenen, bovenbenen, rug, buik, oksels, bikini, armen.

 

Make-Up

In dit schoonheidssalon kan je ook terecht voor een dag make-up, feest make-up, wimperextensions en verven van de wimpers/wenkbrauwen.

Vragen omtrent één van onze behandelingen? Contacteer ons hier geheel vrijblijvend!

Comments are closed.